Om oss

Hvorfor Røros Challenge?

– Vi ville gi noe til vår vakre Bergstad, og da dukket ideen om Røros Challenge opp. Vårt mål er å lære folk om hvordan vi kan bruke naturen og hva vi kan gjøre med og i den, sier initiativtaker Ola Andreas Stavne.
Siden starten har Røros Challenge vært arrangert som Stavnes enkeltpersonforetak og der hele overskuddet går med til å investere i sikkerhet og utstyr til neste års arrangement. Gjennom årene har mange personer deltatt som frivillige, også kalt Venner av Røros Challange. Alle uten annen betaling enn en sosial sammenkomst i etterkant. Noen faste har vært med Ola helt fra starten og både Lars Erik Amundsen, Linda Herud og Renée M. Svendsen er med i år som alle foregående år.

Røros Challenge ble første gang arrangert i 2008 og profilerte seg raskt som et arrangement ment for alle. Det er alltid spenning forbundet med hvilke poster som er med hvert år.

– Vi slipper aldri nyheten om hvilke poster som skal være med før selve dagen. Dette er en del av vårt konsept. Men vi kan vel si såpass at folk godt kan ha med seg håndkle sier en lur aktivitets ansvarlig Lars Erik Amundsen.

Juridisk arrangør:

Orgnr. 995810042 
Postnr./sted 7041 TRONDHEIM

Ola Andreas Stavne

Initiativtaker og ansvarlig arrangør

ola@roroschallenge.no

Lars Erik Amundsen

Teknisk ansvarlig

lars@roroschallenge.no

Linda Herud

Markedsansvarlig


Linda@roroschallenge.no